Kiek over Diek


In Kiek over Diek (2015-2017) fiets je met FilmFabriekGroningen langs de Groninger en Oost-Friese waddenkust, van Lauwersoog naar Wilhelmshaven.  De film Gotong Royong zorgt voor een interessante extra dimensie in deze reeks. Klik op de knop hieronder voor meer Kiek over Diek!  En de fietsroutes vind je hier!


Stralsund Expedities 

De Stralsund Expedities serie (2018) is gemaakt in de Noord-Duitse hanzestad Stralsund en omgeving. Ook het eiland Rügen komt royaal aan bod in deze videoreportages. De tien films hangen onderling samen, en zijn steeds in tweetallen gepubliceerd. Alle Stralsund Expedities zien? Klik op de knop hieronder.


Zwerven

tussen Vuurtoren en Veerboot (een zwerftocht over Texel, 2018) heeft duidelijk meer structuur dan Noord-Rügen. Het 'zwerfgehalte' is niettemin sterk aanwezig.  


Noord-Rügen (2019) is een zwerffilm, die een weerslag vormt van alles wat we onderweg min of meer 'toevallig' tegenkomen tijdens lange zwerftochten.


Podium 


FilmFabriekGroningen maakt concertregistraties en promofilmpjes al dan niet in samenwerking met andere filmers. Informatie vraag je hier aan.
Klik op de knop hieronder voor alle Podium video's.